Itt az új McLaren-Honda!

2015/05/07. - írta: dualblazee

A McLaren-Honda szerdán bemutatta 2015-ös versenyautójának új fényezését, amit a hétvégi Spanyol Nagydíjtól kezdődően használ majd a Forma-1-es világbajnokságban.

mclaren-uj-festes-7-1024x682.jpg

Már a felkészülési időszak alatt is sokakat foglalkoztatott a kérdés, vajon milyen festéssel vág neki az új versenyszezonnak a Hondával újraegyesülő McLaren-istálló. Többen bíztak abban, hogy a japánokkal az első Honda-korszak éveiben használt piros-fehér fényezés is visszatér, avagy a gárda visszatér a még korábban használt narancsságra dizájnhoz.

mclaren-uj-festes-4-1024x682.jpg

Az új gépet azonban végül a már jól megszokott szürke-fekete színkombinációval mutatták be. A múlt hét végén azonban felmerült, hogy a csapat változtat fényezésén, kedden pedig a McLaren szóvivője is elismerte, hogy az istálló autói új fényezéssel vágnak neki a Spanyol Nagydíjnak.

mp4-30_new_livery_002_wlsqx5q.jpg

Képek: mclaren.com

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dualsport.blog.hu/api/trackback/id/tr827438994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása