Májusban DVSC - Real Madrid!

2015/05/05. - írta: dualblazee

Idén lesz tíz éve, hogy a DVSC megszerezte az eső bajnoki címét, melynek tiszteletére május 30-án összecsap a Real Madrid és a debreceni együttes elit krémje egy egész napos családi programmal egybekötött eseményen.

morientes-karembeu.jpg

A "hazai" oldalon olyan exDVSC játékosok kapnak lehetőséget mint Halmosi, Dzsudzsák,Dombi, Sándor, míg a spanyol gárdából Fernando Morientes, Alfonso Pérez, Gheorghe Hagi és Míchel González mellett még számos nagy legendát láthatnak a családi napokra kilátogatók.

Azt is megígérték, hogy a gálamérkőzés előtt a Nagyerdei Stadionban a Magyar Hírességek-Debreceni Ikonok labdarúgó-mérkőzésen kergeti majd a labdát mások mellett Kondás Elemér, a DVSC jelenlegi vezetőedzője is.

A mérkőzés mellett a kilátogatók élvezhetik a könnyűzenei koncerteket, a gyerekeknek játszóházakat állítanak fel, sőt a jelenlevők között dedikált labdákat is kiosztanak.

Ha jobb programotok nincs akkor érdemes kilátogatni akár a családdal, akár a haverokkal.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dualsport.blog.hu/api/trackback/id/tr837432914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása